Despre noi

Vitma Consultanta SRL a inceput sa ofere servicii de consultanta EUREPG.A.P./GLOBALG.A.P. incepand din anul 2004, fiind firma cu cea mai mare experienta in domeniu. 

Ca orice proiect in crestere, Vitma a decis sa se alinieze la cerintele pietei, si anume eficientizarea timpului fermierilor pe de o parte si digitalizarea activitatilor pe de alta parte,  privind interpretarea si implementarea standardului GLOBALG.A.P. in cauza.

Astfel, pentru a facilita munca tuturor partilor implicate in acest process, respectiv fermierul sau utilizatorul dupa cum vom vedea imediat, consultantul GLOBALG.A.P., Vitma a venit cu o solutie pe termen lung si anume:
Dezvoltarea unei aplicatii in cloud, denumita IGapp, cu domeniu propriu (igapp.eu), pe care utilizatorul sa o poata folosi pentru a completa mult mai comod si practic registrele fermei  conform cerintelor standardului GLOBALG.A.P.

Aplicatia online, asigura digitalizarea procesului.Procesul devine unul simplu, cum ar si trebui sa fie in fapt. Ca pe orice platforma online, trebuie creat un cont (similar Facebook, Instagram etc.) care va fi confirmat pe adresa dvs. de mail.

Noi va oferim, fara dar si poate, eficientizarea etapelor de dezvoltare a activitatilor din ferma dvs., dupa cum prevede standardul GLOBALG.A.P.
Va asteptam sa evoluam impreuna in aceasta aventura de viitor a fermierilor inteligenti.